woensdag 20 juli 2011

Wild water-varen







Vandaag was weer een geslaagde dag. ´s Ochtends om 11 uur werden we, georganiseerd door de plek waar we verblijven, naar ´het hoofdkwartier´ van het rafting gebracht. Daar kregen we wetsuits, een helm en een zwemvest. Toen we aangekleed waren werden we met een busje naar de plek gebracht waar we te water zouden gaan. Eerst kregen we nog wat (veiligheids-)instructies en toen konden we vertrekken. Eenmaal op het water begon de fun. De stuurman (iemand van de organisatie) stuurde een paar keer tegen een steen of een muur aan, omdat je dan went aan het botsen en omdat dat gewoon leuk is. Al met al was het raften erg leuk om te doen, foto´s (en een filmpje) volgen.
Toen we thuis waren wat eten, daarna een paar potjes klaverjassen. Toen waren we nog net op tijd om de tourfinish te zien; Voekcler verloor dik 1 min. op de concurrenten.
´s Avonds was er ook een stenenkenner bij de receptie, dus die hebben we gevraagd wat onze gevonden steen precies was. Zoals eigenlijk wel verwacht was het geen bijzondere steen, gewoon Gneiss (lijkt op graniet) met mica.


Later op de avond nog even ping-pongen en poulen (gaat steeds beter) en ook nog even het spelletje klaverjassen afgemaakt. (Christiaan)

(Cor:) Op mijn aandringen, gingen we voor het kaarten nog even naar buiten, gewoon rustig naar de bergen kijken. Was mooi in het avondlicht :-)




..


..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten