zaterdag 16 juli 2011

16 juli - verjaardag in de Alpen

Het was lang geleden dat ik in de Alpen was. 1979 denk ik. Op de fiets. Nu gezellig met z'n allen - stapels SMSjes en ook enkele belletjes van familie en vrienden die er in gedachten ook bij waren. Dank :-D
We zijn blij met het bericht dat het thuis met de poes Joy goed gaat, net als - van een nogal andere orde - dat een goede kennis een zware operatie prima heeft doorstaan.
's Morgens vroeg dus de kids paragliden - mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de oma's (dus Marilse, de dank schuiven we deels door ;-) ! )
Voor de lunch gaan Marilse, Gerlinde en ik door naar Greenmousemarket - een echte biologische winkel in Les Houces. Royale en bekende keuze. Sommige simpele dingen (appeldiksap..) kennen ze niet in Frankrijk. Dus met wagen, die goed is gevuld met lekkere, milieubewuste en gezonde dingen, weer naar huis. Christiaan was al direct van de landingsplaats naar huis gelopen om taart te bakken. Wjammie!


..


Na de taart en de lunch naar een mooie plek in de buurt om te luieren, wat spelletjes te doen. Een pic-nictafel gevonden om weer te klaverjassen. Het wordt tijd om samen met mijn maat Marilse de tegenstanders Gerlinde en Christiaan weer eens flink de oren te wassen. Bijna gelukt :-)
Het werd nog een lange dag!


..

..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten