woensdag 13 juli 2011

Regen in de Alpen

Woensdag 12 juli - beetje bijtijds wakker vandaag: al om 8:20 uit de veren ;-)
Als ik naar de receptie loop om te overleggen over wat activiteiten voor de kinderen, is het is flink bewolkt en de grond is nat ... De jonge dame die uitleg kan geven over de activiteiten, Francaise die ook Duits spreekt en vanwege langdurig verblijf in Vlaanderen ook Nederlands, is er nog niet. Teruglopen naar het appartement en ondertussen de kleine padjes ontwijken..

Even de mailbox openen - altijd fijn om die snel zo goed als leeg te slaan. Een enkele lastige kwestie vraagt toch om een reactie. Dan nog even een technisch probleempje voor een klant aanpakken. Had ik vóór de vakantie willen afronden, maar kan nu ook nog...
Gerlinde, Marilse en Christiaan vermaken zich met veel lezen enzo. Na een uitgesmeerd ontbijt en een late lunch, komen de kaarten op tafel.

Na een spectaculair verloop, met leuke spellen en spanning, moeten Marilse en ik toch het onderspit delven met maar liefst 500 punten verschil. (We zullen de mazzelaars binnenkort weer eens moeten laten zien wie er echt de beste is ;-) )

Buiten knapt het al weer op. Ik ga lekker stamppotje maken terwijl Gerlinde voor de blog schrijft. Er is een aardappel die dat helemaal OK vindt!

's Avonds tafeltennis en biljart - daar zal binnenkort vast door iemand over worden geschreven. (Cor)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten